Nieuwsbrief
Contacteer mij
Aanmelden RSS

Samen met een aantal collega parlementsleden en de leden van het dagelijks bestuur van CM Midden-Vlaanderen bracht ik op 9 maart een bezoek aan Zorghotel De Pupiter in Kluisbergen op de flanken van de Oude Kwaremont.

De Pupiter is niet alleen een charmant hotel, het is tevens een pioniersproject in Vlaanderen op gebied van zorg. Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met de Home Sint Franciscus, gelegen vlakbij het zorghotel, en CM Midden-Vlaanderen, en wordt gesubsidieerd door het Europees Leader-fonds. Het hotel creëert een unieke combinatie van zorg en toerisme, waarbij men naast comfort en een  aangename vakantiesfeer ook de mogelijkheid voorziet tot een gerichte medische service en vakkundige expertise.

Ik vind het enorm positief dat er nieuwe initiatieven opduiken die gericht zijn naar mensen en gezinnen bij wie het niet steeds evident is om de juiste zorgen te vinden wanneer men er even tussenuit wil.

Laat een commentaar achter.

U moet zich aanmelden om een commentaar te posten.